Wat we doen

Onze Circle is een informele groep van vrouwen tot 45 jaar uit Leusden en omgeving met verschillende beroepsgroepen en achtergronden. We komen iedere tweede dinsdag van de maand bij elkaar. We beginnen dan met borrelen en bijkletsen, eten wat en starten met de vergadering. We bespreken onze serviceprojecten, acties en de status daarvan, en soms komt een spreker, of doen we een activiteit.

Naast deze maandelijkse bijeenkomst, hebben wij 1x per maand een borrel, deze is vrijblijvend voor onze Ladies en wordt ook vaak bezocht door vrouwen die wel eens willen weten hoe dat nou allemaal werkt, zo’n Ladies Circle.

Geschiedenis

Na een bezoek aan de euromeeting van RT28/128 in mei 2013 in Zweden zijn wij in aanraking gekomen met de Zweedse Ladies’ Circle 26 Katrinaholm. Door deze groep zijn wij enthousiast geworden, en hebben wij het initiatief opgepakt om de Circle in Leusden op te richten.

Na alles uit te hebben gezocht, gingen we in december 2013 van start om enthousiaste dames te zoeken. In februari 2014 kregen we onze i.o. status. Vervolgens een jaar keihard aan de slag gegaan en op 21 maart 2015 hadden wij onze Charter, de officiële installatie, en was Ladies’ Circle 77 Leusden een feit!

Bestuur

Het bestuur van 2023-2024 bestaat  uit drie Ladies:

Claire Verweij-Vermolen : Voorzitter

Marijke Nijmeijer: Penningmeester

Petra Kuijpers-Hagen: Secretaris

Motto 2022/2023

Het motto van dit jaar is : Connect and be stronger together!

Met elkaar!

Nieuwsgierig?

Ladies’ Circle 77 Leusden is op zoek naar nieuwe leden. Ben je tussen de 25 en 45 jaar en woonachtig in de Leusden en omstreken? Lijkt het je leuk om samen met ons je in te zetten voor diverse goede doelen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar lc77@ladiescircle.nl. Dan nodigen wij je graag uit op onze eerstvolgende borrel!

Tot gauw!

Rebecca, Marieke, Anke, Nicolien, Petra, Hoi Sun, Marijke & Claire