Het Liefste Moederdagboeket van Leusden!

Wij hebben een nieuwe actie! Want ondanks de lockdown gaan wij gewoon door met geld ophalen voor het goede doel!

In samenwerking met de kweker J.M. van Berkel en  William Broekhof Bloemen  hebben wij een Moederdagboeket in de aanbieding!

 

Verras jij jouw moeder op 9 Mei met een boeket bloemen? Het Moederdagboeket bestaat uit een bos prachtige pioentulpen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een kaartje met persoonlijke tekst bij te voegen.

 

Je kunt ervoor kiezen het boeket op zondag 9 mei door ons te laten bezorgen of je kunt hem op zaterdag 8 mei bij ons afhalen.

 

Natuurlijk kun je ook iemand anders dan je moeder verrassen met dit prachtige boeket!

Waarom deze actie?

Ladies’ Circle Leusden gaat mee doen aan de Homewalk, een estafettewandeltocht van 24 uur van het Ronald McDonald kinderfonds. Homewalkers leggen een grote afstand af zodat gezinnen met een ziek of zorgintensief kind samen kunnen zijn. Wij lopen deze afstand om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonaldhuis in Utrecht. Het geld dat we ophalen gaat in zijn geheel naar dit doel.

Help jij mee? Koop dan dit “Liefste Moederdagboeket van Leusden!”

Doneren?

Wil je geen Liefste Moederdagboeket kopen maar wel een bijdrage leveren aan het Ronald McDonald huis in Utrecht? Dat kan natuurlijk ook!

Via onderstaande button kom je op onze site van de Homewalk, de estafetteloop waarmee wij geld ophalen. Je kunt hier ons team sponsoren maar ook als je iemand graag alleen persoonlijk sponsort is dat mogelijk.

Help jij ons zoveel mogelijk geld op te halen?

Informatie

Je kunt het boeket bestellen in onze webshop of informeer via jouw contactpersoon bij Ladies’ Circle 77 Leusden. Tijdens het bestellen is het mogelijk om extra wensen aan te geven.

 

Bestellen kan t/m 6 mei!

Wij bezorgen het boeket gratis binnen de gemeente Leusden en in Amersfoort.

 

Bezorging: zondag 9 mei van 9-12 uur

Afhalen: zaterdag 8 mei van 11-13 uur, Koolzaadland 9, Leusden.

Waar te koop: hier in onze webshop

Opbrengst: Gaat geheel naar het Ronald McDonaldhuis in Utrecht

Vragen? Stuur een mail naar info@ladiesinactie.nl

De opbrengst van onze acties gaat in zijn geheel naar het Ronald McDonaldhuis in Utrecht. Wilt u liever gewoon doneren? Dat kan natuurlijk ook!

Goede doel: HomeWalk Ronald McDonald

Door al wandelend een grote afstand af te leggen, zorgen de lopers er voor dat de 7.348 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij.

Naast de 12 Ronald McDonald Huizen dicht bij het ziekenhuis, zijn er de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kunnen gezinnen met een zorgintensief kind genieten van een fijne vakantie waarvan hun ogen weer gaan twinkelen. Daarnaast zijn er 13 Ronald McDonald Huiskamers waar gezinnen even aan de sfeer van het ziekenhuis kunnen ontsnappen.

Uit onderzoek is gebleken dat voor een ziek kind de aandacht, warmte en nabijheid van ouders cruciaal zijn voor het herstel. Daarom wil het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kindjes herenigen met hun papa, mama, broertjes en zusjes. Als HomeWalker maken zij dit mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.kinderfonds.nl.