De Liefste Familiebox van Leusden!

Wij hebben een nieuwe actie! Want ondanks de lockdown gaan wij gewoon door met geld ophalen voor het goede doel!

Omdat de voorjaarsvakantie eraan komt en we toch meer gebonden zijn aan thuis, wilden wij dit keer iets doen voor gezinnen.

Daarom hebben we samen met 41club 128 Leusden en mede dankzij een aantal lokale ondernemers, een lockdownbox gemaakt.

Hierin zitten allerlei leuke dingen en activiteiten voor het hele gezin èn voor het goede doel. Niet voor niets dus: “de Liefste Familiebox van Leusden!”

Waarom deze actie?

Ladies’ Circle Leusden gaat mee doen aan de Homewalk, een estafettewandeltocht van 24 uur van het Ronald McDonald kinderfonds. Homewalkers leggen een grote afstand af zodat gezinnen met een ziek of zorgintensief kind samen kunnen zijn. Wij lopen deze afstand om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonaldhuis in Utrecht. Het geld dat we ophalen gaat in zijn geheel naar dit doel.

Dit keer doen we het samen met 41club 128 Leusden om zo nog meer ouders te kunnen laten overnachten in een Ronald McDonaldhuis!

Help jij mee? Koop dan deze “Liefste Familiebox van Leusden!”

Hoe werkt het:

Je kunt de box bestellen in onze webshop of via jouw contactpersoon bij Ladies’ Circle 77 Leusden. Stel je eigen box samen of neem de totaalbox. Bovendien maak je bij de speurtocht en de quiz ook nog eens kans op leuke prijzen! 

Voor 18:00 uur besteld, dan mag je het de volgende dag ophalen (met uitzondering van Zondag)!

De bestelde Box kun je dan ophalen in Alandsbeek:

  • Maandag- zaterdag
  • van 9-10 uur en van 17-18 uur
  • Albast 16,  Leusden

 

De onderdelen waaruit je kunt kiezen voor jouw box:

  • Speurtocht (3-10jaar): ga op zoek naar kabouters in Leusden! We hebben twee tochten, één voor Leusden -Zuid en één voor Leusden centraal. maar je kunt ze natuurlijk ook allebei doen! Op deze kabouters zitten qr-codes, die je kunt scannen. Los de vraag op en schrijf hem op het bijgeleverde antwoordvel. Het woord dat daar uitkomt kun je mailen naar ons om kans te maken op leuke prijzen. Elke maand maken wij winnaars bekend.

 

  • Workshop (4-10jaar): Die leuke kabouters kun je ook maken! Alles wat je daar voor nodig hebt hebben wij voor je verzameld; een goede handleiding op papier maar ook een tutorial als filmpje, plus al het materiaal en natuurlijk nog een extraatje. Plezier gegarandeerd, en geen gedoe!

 

  • Familiequiz (10+): Hierbij heb je elkaar nodig! Deze quiz bestaat uit maar liefst 6 rondes met allerlei onderdelen waarbij kennis van alle leeftijden nodig is. Zo weten volwassenen dingen niet, waar jongelui hun hand niet voor omdraaien, komt googletalent en youtube-kennis van pas, maar is het ook handig als je wat in Leusden te vinden weet! Niet alleen gegarandeerd veel plezier, maar ook hiermee maak je kans op leuke prijzen!

 

  • Totaalpakket: speurtocht (voor 2 kids) + workshop (voor 2 kids) + quiz voor de hele familie

Doneren?

Wil je geen Liefste Familiebox kopen maar wel en bijdrage leveren aan het Ronald McDonald huis in Utrecht? Dan kan natuurlijk!

Via onderstaande button kom je op onze site van de Homewalk, de estafetteloop waarmee wij geld ophalen. Je kunt hier ons team sponsoren maar ook als je iemand graag alleen persoonlijk sponsort is dat mogelijk.

Help jij ons zoveel mogelijk geld op te halen?

Informatie

De familie box bestaat uit een aantal onderdelen, allemaal te vinden in de webshop. Daar staat ook bij wat er allemaal inzit. Elk gezin is anders, dus kun je ook de box naar eigen wens samenstellen! Een overzicht van de onderdelen:

Speurtocht Leusden Zuid (3-10jaar)

Speurtocht Leusden Centraal (3-10jaar)

Kinderworkshop (4-10jaar)

Familiequiz (indicatie leeftijd: 10+)

Familie box totaal (speurtocht, workshop, quiz)

 

Afhalen: ma-za van 9-10 uur en van 17-18 uur, Albast 16

Van 16:30- 21:00 uur besteld: volgende ochtend 9:00 af te halen.

Van 21:00-16:30 besteld: volgende dag om 17 uur af te halen

**Op Zondag geen afhaaldag!**

 

Waar te koop: hier in onze webshop

Opbrengst: Gaat geheel naar het Ronald McDonaldhuis in Utrecht

 

 

Vragen? Stuur een mail naar info@ladiesinactie.nl

De opbrengst van onze acties gaat in zijn geheel naar het Ronald McDonaldhuis in Utrecht. Wilt u liever gewoon doneren? Dat kan natuurlijk ook!

Goede doel: HomeWalk Ronald McDonald

Door al wandelend een grote afstand af te leggen, zorgen de lopers er voor dat de 7.348 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij.

Naast de 12 Ronald McDonald Huizen dicht bij het ziekenhuis, zijn er de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kunnen gezinnen met een zorgintensief kind genieten van een fijne vakantie waarvan hun ogen weer gaan twinkelen. Daarnaast zijn er 13 Ronald McDonald Huiskamers waar gezinnen even aan de sfeer van het ziekenhuis kunnen ontsnappen.

Uit onderzoek is gebleken dat voor een ziek kind de aandacht, warmte en nabijheid van ouders cruciaal zijn voor het herstel. Daarom wil het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kindjes herenigen met hun papa, mama, broertjes en zusjes. Als HomeWalker maken zij dit mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.kinderfonds.nl.