Moederdag actie

Ladies’ Circle Leusden haalt elk jaar geld op voor een lokaal goed doel. Dit keer hadden we gekozen voor het landelijk doel van Ladies Circle Nederland: Stichting Metakids.

De actie voor Moederdag is in samenwerking met William Broekhof en van Berkel bloemenhandel.

Tijdens de actie hebben we 150 bossen pioenrozen verkocht en op Moederdag gebracht.

Informatie

De opbrengst van onze Moederdag bloemenactie is bekend!

In totaal hebben we €1515,79 euro opgehaald voor Stichting Metakids!

De opbrengst van onze acties gaat in zijn geheel naar Stichting ‘s Heeren Loo. Wilt u liever gewoon doneren? Dat kan natuurlijk ook!

Neem dan contact met ons op via info@ladisinactie.nl

Nationaal Service Project: Stichting Metakids

Op de landelijke vergadering op 13 juni 2020 is Stichting Metakids gekozen als het landelijke goede doel, het nationaal serviceproject, voor de jaren 2020 – 2022. Veel Circles in Nederland proberen gedurende 2 jaar zoveel mogelijk geld op te halen, middels zelfgeorganiseerde acties. Metabole ziekten, ook wel stofwisselingsziekten genoemd, zijn één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Bij deze kinderen gaat er vanaf de geboorte iets mis in de ‘chemische fabriek’ van hun lichaam. Voedingsstoffen worden niet goed opgenomen of niet goed afgebroken. Zonder behandeling wordt het kind ziek en in plaats van dat het gezond opgroeit, begint een proces van onomkeerbare lichamelijke en verstandelijke aftakeling. Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet eens.

Stichting Metakids zet zich in voor alle kinderen met een metabole ziekte door wetenschappelijk onderzoek te financieren en deze slopende ziekten bekend te maken. Meer weten? Kijk op de website van de Nationale Service Raad.Veel Circles in Nederland proberen gedurende 2 jaar zoveel mogelijk geld op te halen, middels zelfgeorganiseerde acties. Meer weten? Kijk op de website van de Nationale Service Raad.